Wie verbindt de antennekabel voor het tv-toestel in de kelder met het stopcontact?

Daan van der Veen

Ik weet het niet. Je moet zelf weten of de kabel geschikt is voor jou en de kabel heeft de juiste connector voor uw tv. Maar in ieder geval ben ik geen professionele ingenieur of ik ben geen kabeltechnicus. Gewoon een casual en eerlijke man zonder specifieke specialiteiten en ik wil gewoon met u delen een aantal interessante feiten over de luchtkabel.

1. Antennekabel wordt geleverd in twee maten:

a. 2 meter (7ft) kabel – dit is de meest voorkomende en meest betrouwbare. Het heeft een integrale plastic kabelconnector en wordt gewoonlijk geïnstalleerd bij de achterzijde van een gebouw of in een uitbreiding. Dit is een goede oplossing voor binneninstallaties.

b. 8 meter (26ft) kabel – die is een beetje groter, maar kan alleen worden geïnstalleerd in een kamer of een uitbreiding. Het is goed voor buiteninstallaties, bijvoorbeeld in de tuin of op een dak. De kabels moeten van een lange en stabiele constructie zijn, zodat deze gemakkelijk kunnen worden verplaatst. 3 meter (10ft) kabel - dat is ook een goede optie, maar is alleen goed als u van plan bent om uw systeem te verplaatsen tijdens de bouw. c. 4 meter kabel – dit is een zeer goede optie voor de installatie, vooral op zeer afgelegen locaties. Het zal het gebouw niet beschadigen en u het installeren met uw mobiele telefoon! Ik heb deze blog in het Nederlands geschreven, maar je moet in staat zijn om te volgen wat ik te zeggen heb. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals Action Powerbank Trust. De site is vertaald in het Engels, Duits en Spaans. De foto's hierboven zijn allemaal genomen in Nederland. In vergelijking met Stekkerdoos In Het Engels is het daardoor veel efficiënter. Ik hoop dat ik u kan overtuigen dat er zoveel manieren zijn om kabel te krijgen, en dat alle verschillende kabels ook in verschillende situaties worden gebruikt. Als u op zoek bent naar informatie over hoe u uw kabel te installeren, kijk dan op mijn blog! Ik heb een tabel van alles wat ik weet over de antenne kabel installaties hier (als je geïnteresseerd bent, u klikken op de blauwe pijl aan de linkerkant van de foto hieronder). U ook kijken op mijn vorige blog in het Engels hier, over kabels in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Dit maakt dit artikel heel anders dan andere producten zoals Powerbank Voor Laptops. 1. In een huis kon je een dak gemonteerde antenne met een uitbreiding. 2. Tegelijkertijd zou je twee kabelpalen op hetzelfde dak kunnen hebben. 3. Je zou een stuk touw kunnen gebruiken om een touw van het dak naar een van de twee kabelpalen te maken. 4. Dit touw kan ook horizontaal worden uitgerekt tussen de dakpaal en de snaar en gebruikt worden om de tweede kabelpaal met de snaar aan te sluiten. De snaar kan bijvoorbeeld rond een paal van dezelfde hoogte als de touwlijn worden gewikkeld.

U ook een voorbeeld van een dergelijk touw uit dit artikel. Het voordeel is dat het eruit ziet als een touw, maar de lengte is langer.