Welke fabrikanten voor kabel kabel bestaan?

Daan van der Veen

Er zijn veel bedrijven die er de verkoop van een enorm scala aan producten. Mijn doel is om een lijst te maken van de beste merken die in Nederland kabelkabels verkopen. Dit is de eerste post in een reeks berichten over antennekabel.

Waarom gebruik je een kabel? Ik gebruik kabel voor ongeveer 4 jaar nu. In 2008 werkte ik voor een outdoor bedrijf en we waren op zoek naar een nieuw product om onze outdoor faciliteiten te dekken. De resultaten van de evaluatie bleek dat ik niet zou vinden een ander product dat beter is dan degene die ik gebruikte. Uiteindelijk heb ik een kabel aanschaffen bij een fabrikant van buitenproducten in Nederland. Sindsdien gebruik ik de antennekabel. In tegenstelling tot Anc Koptelefoon, kan het om deze reden merkbaar nuttiger zijn. De voordelen van de kabel: Het is eenvoudig te installeren. Ik kan zien waar ik nodig heb om de grond op te graven als gevolg van de kabel en ik kan het gemakkelijk opgraven. Het is flexibel en de kabel kan worden bevestigd aan bijna elke structuur. Het heeft geen elektrische aansluiting op de grond nodig omdat de draad al op de grond is aangesloten. Dit is misschien het vermelden waard, als je het vergelijkt met antennekabel. Het is veilig en het werkt goed met de apparatuur.

Wat zijn de voor- en nadelen van de kabel? Het kost ongeveer $ 2,50 per meter om een lengte van 10 m te maken. De belangrijkste voordelen zijn dat het zeer flexibel is, het heeft een goede geluidstransmissie, en het is goedkoop. U het zeer goedkoop van het bedrijf dat het maakt of u het kopen van een leverancier. Het nadeel is dat het moet worden bevestigd aan een gebouw, het kost veel geld om de juiste kabels te kopen en het is moeilijk om de bedrading op de grond te veranderen. Dat is geen probleem voor het huis, want je bent meestal op straat en er is veel straatruimte beschikbaar voor installatie. Echter, je dat niet doen op veel industrieterreinen, omdat je niet zetten een groot gebouw op de top van het. Het zou heel gemakkelijk zijn om een enorme, dure kabel te gebruiken, maar dat is niet de manier om dingen te doen. U zult een zeer grote antennekabel nodig hebben (of misschien u uw eigen maken, maar het is een zeer lange kabel). Het enige alternatief is om uw pand aangesloten op een elektriciteitsnet, maar dat zal betekenen dat uw hele straat zal moeten worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Het is erg moeilijk om dit te doen omdat veel steden niet zijn gebouwd met voldoende infrastructuur voor dit. In deze situatie zijn we gedwongen om een zeer grote kabel te hebben, en dat zal tijd kosten. Ik moet zeggen dat ik liever geen kabel gebruik, maar als het moet, doe ik het op een manier die me het maximale aantal klanten geeft voor de minimale kosten (in mijn geval is dit ongeveer 0,5 euro per maand, dat is minder dan de gemiddelde huur in de stad Amsterdam, dus geen slecht tarief voor een nieuw bedrijf). Dat is de reden waarom ik deze dienst aanbied. Ik ben erg gelukkig te werken voor het internet bedrijf Veen en ik ben erg trots dat ik in staat was om mezelf te besparen een hoop geld (als we aannemen dat ik nodig zou hebben om een elektrische generator te huren, zou ik hebben gekost meer dan € 200). Als een experiment, zal ik de mensen van deze blog vragen of ze hetzelfde experiment willen proberen.