Wat zijn de voordelen van de kabel?

Daan van der Veen

Antennekabel is veel goedkoper te kopen dan draad, omdat er geen installatiekosten. Daarnaast is het veel stabieler dan draden en is het beter bestand tegen blikseminslagen dan draden. Als je ooit een onweersbui die een gat in een draad laat, u een nieuwe kabel die een gat heeft te kopen. Zelfs als er een kleine kans dat het gebeurt, u een kabel die een gat zal hebben kopen.

Wat zijn de nadelen van de kabel? Naar mijn mening, antennekabel is een veel riskanter product dan draad. Zoals ik al eerder heb geschreven, is er een extreem risico van bliksem het raken van een antennekabel als het is niet ontworpen voor bliksembeveiliging. Er zijn ook veel factoren die kunnen leiden tot een kabel vangen op een boom, paal, of een andere structuur. Zoals we hebben geschreven, u zelfs gebruik maken van een kabel die al is geïnstalleerd, maar je moet de installatie te verwijderen, de kabel en de verbinding te inspecteren, en vervolgens opnieuw aansluiten van de kabel naar de paal. Als gevolg daarvan lijkt het nuttiger te zijn dan Snowboard Bankje. Al met al, kabel is veel gevaarlijker dan draad. Het belangrijkste om te overwegen is hoe u de kabel wilt gebruiken. U bijvoorbeeld een antennekabel in de buurt van een bestaande draad installeren. In dit geval moet u weten of het geschikt is voor het doel.

In het geval van blikseminslag wordt ons altijd sterk aangeraden om een kabel aan te sluiten met ten minste wat isolatie, voor het grootste deel wordt het altijd aanbevolen om alle draden en kabels in dezelfde tijd te vervangen. Als de antenne is aangesloten op een boom, dan is de enige optie om de kabel te beschermen tegen de bliksem zal zijn om het te plaatsen over een gebied van boom ledematen. Maar zelfs dat zou geen goed idee zijn, omdat het niet mogelijk is om te voorkomen dat een antennekabel wordt beschadigd. Een blikseminslag zou ook resulteren in een directe schade aan de antenne, dus je zou in gevaar kunnen zijn en in staat zijn om zeer ernstige verwondingen te krijgen. In dit geval is het niet raadzaam om het te gebruiken, dus het zou beter zijn om een zeer goedkope kabel die u direct installeren op uw gebouw te vinden. Hier zijn de stappen die ik zal nemen om een nieuwe kabel te installeren op de zolder. De kabel moet gaan door ten minste drie delen van het gebouw, is het niet aan te raden dat de hele kabel gaat door de zolder, omdat het onmogelijk zou zijn om een goede gronddraad te vinden. In tegenstelling tot Tv Kijken Beamer, is het merkbaar nuttiger. In mijn geval zal ik gebruik maken van drie delen van het dak, en de bovenste zal de enige van hen die goede gronddraad. U vragen of het mogelijk is om een goede gronddraad in de zolder, en dat is waar, maar voor de best mogelijke grond-bescherming deze kabel zal moeten worden zeer goedkoop. In het eerste deel van de zolder zal ik de gronddraad voor de kelder installeren, zodat deze bovenop de kabel ligt. Dit is wat het onderscheidt van andere artikelen zoals Ssd Op Moederbord. Ik wil niet een gronddraad die zal worden gedekt door de draad voor de andere kant van het gebouw, dus ik zal beginnen met twee kabels, een van hen voor elke kant. Dit is indrukwekkend in vergelijking met antennekabel