Wat kan breken op de kabel?

Daan van der Veen

De kabels kunnen veiliger worden gemaakt, maar als je niet voorzichtig bent, kun je ze op vele manieren breken. Ik zal je laten zien hoe en ik zal een aantal tips te geven.

Dus laten we beginnen vanaf de eerste stap en proberen te weten de beste manieren om de kabel te repareren. Houd anders rekening met het testrapport Babyfoon Dubbele Camera. Het is belangrijk om te weten over het verschil tussen korte en lange antennekabel. Er wordt vaak gesuggereerd dat u een zeer korte, dikke en stijve kabel gebruikt, of u een zeer sterke kabel gebruiken met een korte kabel met een luchtspleet tussen de kabel en de muur. Dit is niet een zeer praktische manier van reparatie van kabels in de woonwijk. Een betere optie is het gebruik van zeer lange kabels. Overweeg een internlinktestrapport. Je moet een paar dingen in gedachten te houden, echter. De lange antennekabel moet met ten minste twee lagen sterke kabel (1 x 10 m of 2 x 15 m) aan de muur worden bevestigd. En ook zult u waarschijnlijk moeten boren of snijden twee gaten door de muur om een kabel aan te sluiten met een kabel op de muur. Ik raad u ook aan om het gebruik van de kabelconnector voor de antennekabel te vermijden, omdat deze beschadigd kan raken in de kabel. Om al die redenen gebruik ik de kabel met een 4 m (13 ft) lange kabel.

Hoe de antennekabel te repareren

Om een antennekabel te repareren u eerst de kabel verwijderen. U ook gebruik maken van een speciale machine met een elektrische frees om het te snijden. U moet de oriëntatie van de kabel te weten komen door het diagram op het internet te controleren. Ik zou zeggen dat het heel gemakkelijk is om een antennekabel vast te stellen met slechts een schaar, hoewel je misschien een aantal kleine aanpassingen van de positie van de kabel te doen.

Nadat u de kabel hebt doorgesneden, moet u deze op een vlakke ondergrond plaatsen en de connector uitschakelen. Ik wil graag een tip te geven aan de lezers: Neem altijd de kabel uit met de kabel naar buiten van u, zodat u een schone snede te maken zonder schade. Vervolgens moet u deze in een speciale doos plaatsen, die kan worden gebruikt om de kabel aan een autobatterij te bevestigen. Een auto batterij is een klein, draagbaar apparaat met voeding. Is een kabelbreuk op 3 plaatsen van de antennekabel gevaarlijk? U er gemakkelijk een vinden bij uw lokale elektronicawinkels. Een auto batterij moet worden bewaard op een veilige plaats, in de koelkast, koelkast lade, of kast. Ik moet toegeven dat ik geen grote fan ben van autobatterijen omdat ze altijd een kleine hoeveelheid lucht in de batterij hebben, die gemakkelijk een luchtpomp kan worden, en dit kan gemakkelijk de batterij doden. Dus, voor die momenten waarop ik zou willen een antenne-kabel te dragen, ik meestal een kleine luchtpomp in mijn auto om de batterij op te laden. De tweede stap in de installatie van de antennekabel is dat je nodig hebt om de kabel aan te sluiten op de batterij van de auto. U gebruik maken van een eenvoudige plug-in kabel (degene die verbinding maakt met uw auto batterij, of iets dat uw auto batterij zal opladen), of een adapter die kabel van elke lengte kan accepteren. Ik heb een plug-in kabel adapter die kan worden gekocht bij mijn lokale elektronica winkel. Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan antennekabel Test. Zodra u de kabel hebt aangesloten op de batterij van de auto, moet u deze aansluiten op de antennekabel. Hiervoor heb je twee kleine koperdraadconnectoren nodig, of een eenvoudig stukje draad.