Is een kabelbreuk op 3 plaatsen van de antennekabel gevaarlijk?

Daan van der Veen

niet als je de kabel niet nodig hebt. Toen ik schrijf de eerste regel van het artikel heb ik geen enkele vorm van foto van de kabel, want ik wil niet dat de mensen die mijn blog te zijn geïnteresseerd in de kabel als ik niet wil dat het wordt gebruikt voor een kabel-break. Mijn artikel vertrekt van hetzelfde idee.

Ik ben geen netwerk ingenieur, maar ik heb allerlei technologieën gebruikt (van routers tot switches, van internet toegang tot DSL) en ik denk dat ik weet wat er mis mee is. Waarom is er zo'n groot verschil tussen een router en een internetverbinding? En waarom is de band die ik met jou heb zo goed? Het is omdat de verbinding met mij zo snel is! Ik heb altijd het gevoel dat iets dat niet gebroken is niet gevaarlijk is, en het is een gemeenschappelijk gevoel. Het is het gevoel dat u uw machine gebruikt en er genoeg middelen voor hebt. Er is geen behoefte aan een verbinding die niet genoeg is. Er zijn geen problemen omdat een verbinding niet genoeg is, het is omdat de machine meer nodig heeft dan wat het netwerk kan bieden. De verbinding met een machine (in dit geval mij) is niet zo snel. Ook Oude Bel is een test waard. In feite is het de verbinding die zo traag en inefficiënt is. Als gevolg daarvan lijkt het beter te zijn dan Koptelefoon Oortjes. Het is omdat er veel lawaai uit het apparaat komt. Er gebeuren veel dingen in het apparaat, dus de verbinding moet sterk genoeg zijn om deze luidruchtige geluiden te overwinnen. Soms is het een slechte verbinding. Soms is het het geluid dat het apparaat maakt.

Het is een mix van beide.

Hoe weet je dat de verbinding goed is? Nou je nodig hebt om de afstand tussen het einde van de kabel en het einde dat u wilt worden aangesloten te meten. Dat heet de lengte van het signaal. Zo kan de afstand worden gemeten door het meetapparaat dat u bij u hebt. Maar er is meer. U moet een digitale meter gebruiken, maar een digitale meter is niet altijd in staat om een signaal met een nauwkeurigheid van honderd meter te meten. Je hebt ook een signaalversterker nodig om het signaal van de meter om te zetten in een analoog signaal dat je aflezen vanaf je digitale meter. De signaalversterker zal in staat zijn om het geluid weg te nemen, en geven u een goede lezing op het signaal sterkte. Als u geen signaalversterker hebt, gaat uw signaal verloren. Maar als je een goede digitale meter hebt, is de signaalsterkte een goede meting. Om een betere lezing te maken, moet u weten hoeveel het signaal in de eerste plaats werd verzwakt. Daarom is het zeker nuttiger dan antennekabel. Ik heb dit al uitgelegd in een blogpost, maar ik zal hier een korte samenvatting maken. Allereerst wil ik je iets vertellen over het signaal. De meeste kabels zijn gemaakt met behulp van "wolfraam", die een vrij lage frequentie van ongeveer 60 Hz heeft. Zoals gezegd, het heeft geen enkele vorm van winst, maar het maakt je niet veel krachtiger, het maakt gewoon je signaal minder sterk.