Hoe te testen

Daan van der Veen

U vragen stellen in de comments en antwoorden krijgen van ons of, zoals in mijn geval, u mij een e-mail sturen!

De volgende foto is een van de mooiste foto's die ik heb gezien van een kabelbedrijf op de grond. Het is een kleine kabelloop van het energiebedrijf in het dorp Vrijsteeg naar een klein bedrijf in Nederland.

Dit beeld is een goed voorbeeld van wat er gebeurt met kabelnetwerken over de hele wereld: er is een grote markt voor "onbeheerde" kabel die niet klaar is om in gebruik te worden genomen voor residentiële en commerciële gebruik. Deze netwerken zijn populair geworden vanwege hun lage prijzen en hun lage kosten. De prijzen zijn zo laag dat sommige van hen winstgevend zijn geworden voor de bedrijven die eigenaar zijn van de netwerken, omdat ze veel potentiële klanten hebben. En dat is waarom ze zo winstgevend zijn voor hun eigenaars.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien verwarrend om de vele stappen in deze gedetailleerde uitleg te volgen. Dat komt omdat ze dat zijn. Het proces van het testen van de kabel is uiterst complex. Het is een combinatie van testmethoden, technische analyse en technische beoordeling, inclusief interviews met het bedrijf. Wanneer we deze tests bekijken, laten we u zien wat er echt aan de hand is en waarom onze analyse u kan helpen de juiste beslissing te nemen. In dit eerste deel van onze diepgaande discussie leggen we uit wat een kabeltestanalyse werkelijk is. We laten u ook zien hoe we onze analyse hebben ontworpen om ervoor te zorgen dat onze tests rigoureus en onpartijdig zijn. In het tweede deel geven we u een paar goede voorbeelden van hoe onze testresultaten kunnen worden gebruikt om aankoopbeslissingen te nemen. We vertellen je ook wat we doen om vooroordelen in onze tests te voorkomen.

Het beste is dat de winnaars hun kabel beter leren kennen tijdens hun bezoeken aan de winkel, en de gemeenschap krijgt vanaf het begin alles te weten over luchtkabels. Hoe meer mensen dit project steunen, hoe meer kansen we hebben om meer winnaars te krijgen.

Wanneer u de wedstrijd in te voeren, zult u in staat zijn om een paar winnaars te halen en de wedstrijd zal eindigen aan het einde van maart. Je ook je naam gebruiken in de post. Ik hoop dat u geniet van de wedstrijd, want we zullen het maken van deze winnaars 'foto's beschikbaar voor u allen te zien en te genieten! Ik wil ook graag bedanken: Pas De Deux, voor het mogelijk maken van de wedstrijd (inclusief de prijs) en voor het verstrekken van de foto's voor deze wedstrijd. Ik ben ook dankbaar voor de andere mensen die al zijn binnengekomen. En last but not least: laat het me weten als je van de foto's en het idee.

Te vaak denken mensen in termen van aantallen als het gaat om het meten van de kabel prestaties. In werkelijkheid zult u versteld staan hoe weinig verschil u maken om uw kabel met behulp van de juiste testprocedures, testmethoden en tools. Dus hier is een lijst van dingen die je moet weten als je op zoek bent naar het meeste uit uw nieuwe kabel, en een aantal fundamentele dingen om op te letten bij het kiezen van een nieuwe kabel.

1) Kopen met vertrouwen - Hoe meer je vertrouwt een product, hoe groter de kans dat je de resultaten die u wilt uit te halen. Dit is iets wat ik echt waardeer. Er zijn altijd producten die gewoon lijken te hebben een aantal inherente fout die voorkomt dat u van het gebruik ervan. Dus je moet altijd je ogen open voor iets dat geeft je de beste resultaten.