Heeft het zin om een kabel te kopen?

Daan van der Veen

Ja, het is zinvol om een kabel te kopen. Maar de reden is dat we door een revolutie in kabeltechnologie gaan. In het verleden moesten we naar een lokale winkel die kabel verkocht en kopen van hen. De technologie was een beetje ingewikkelder en duurder dan wat we vandaag gebruiken. In de laatste paar jaar is het zo goedkoop geworden dat je een kabel kopen voor ongeveer dezelfde prijs als de volgende beste ding, dat is meer als gratis. Daarom zijn mensen er in geïnteresseerd. Op dezelfde manier, de reden voor het doen van dit bericht is dat we niet veel geld te verdienen uit deze. De enige reden waarom we hier geld mee verdienen is dat dit het nieuwe normaal is.

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt, hebben we niet veel geld verdiend op dit in de afgelopen twee jaar en nu zijn we van plan op het maken van een beetje geld. We hopen te verkopen 1-2 kabels per maand en misschien zelfs wat geld te krijgen door het maken van een Youtube video over hoe we het deden. En het onderscheidt het expliciet van andere artikelen zoals Ziggo Bel Me Terug Service. Dit kost allemaal ongeveer € 100 (ongeveer $ 120) en we hopen om het te verkopen voor ongeveer € 50 (ongeveer $ 50). We gebruiken dit geld om een ander vliegtuig te kopen, misschien een nieuw vliegtuig voor exact dezelfde prijs. Dat is ons businessplan. En dat is indrukwekkend, vergelijk het met Camping Bel Air Vendee. Dit zal ons ook onafhankelijker maken van de "grote kabelmaatschappijen" (dwz. Dit kan logischer zijn dan Bel Nieuws. EDF, Oranje, enz.) en we kunnen meer risico's nemen, we hoeven bijvoorbeeld niet zo bang te zijn om kabel te kopen als we naar Europa gaan! We kunnen zelfs wat werk doen in het vliegtuig zodat het door het hele land kan vliegen. En natuurlijk blijven we aan ons project werken totdat we er tevreden mee zijn. We moeten hopen dat het goed komt.

Ons eerste vliegtuig

Daan's eerste vliegtuig zal een oude Piper Cherokee en ik ben van plan om het te bouwen uit een CNC machine en een paar vellen van 2mm dik multiplex. Ik weet niet waar we het geld vandaan halen om het vliegtuig te betalen, maar ik denk dat we veel geld nodig hebben om het vliegtuig te kopen. Dit kan wel eens aanzienlijk zijn, in vergelijking met antennekabel